intr-un noiembrie…

a fost o data….

era noiembrie. nu uit nici acum. eram la coafor, asteptam sa ma tund, moment in care a sosit EL… tipul pe care il iubesc si acum in mintea mea si cu tot trupul meu, particica cu particica…por cu por, fara ca el sa stie.

s-a asezat pe canapea langa mine si a oftat…un oftat ce insemna mai mult o dorinta de usurare a greutatilor. voia sa zica ceva, il simteam, dar nu putea. ceva il retinea.
si-a scos telefonul si a inceput sa butoneze.
asa iubeste el. in tacerea ochilor albastri!

a fost cel mai frumos 17 noiembrie din viata mea.

 

Continue Reading

9 luni…

7accb68c2d2c49baf11705ad66956ace.jpg

O „viata fetala”…
Da! Atat dureaza sa te programezi pentru un RMN prin Casa de Asigurari, adica sa nu platesti, avand in vedere costurile ridicate ale investigatiei cu RMN.

Nu-mi gasesc cuvintele momentan de ce sistem medical murdar avem …si nu mi se pare deloc normal ca intr-o tara Europeana sa se intample asa ceva.

Dar totusi…

Continue Reading

Despre ea. Despre voi.

FB_IMG_1469135963281

o vezi cum se imbraca dimineata, dupa ce azi-noapte ati sifonat cearsafurile pana la cel mai mic detaliu…

isi face un dus, se imbraca cu aceleasi haine de aseara, isi prinde parul intr-o coada si porneste vioi spre micul-de-jun. camasa ii este impecabila, la fel si fusta .

este prima din viata ta ( si ai avut de-a face cu multe ) care s-a facut remarcata in alt mod…e diferita de celelalte. incepi sa nutresti sentimente pure de iubire,  dorinta, bazate pe principiile tale puternic ancorate in realitate. poate pentru ca ea este genul matur, realista si pragmatica, stiind sa puna problema corect din prima, poate pentru ca asa e ea, nu se lasa usor, poate ca asta te-a fermecat. dar in spatele oricarei persoane de acest gen, sigur se asterne o poveste trista sau doruri ce cu greu mai pot fi recuperate…

dar tu las-o…n-o intreba! ia-o asa cum e, strange-o in brate ori de cate ori poti, ofera-i un strop din viata ta si ea il va transforma intr-o ploaie…( ploaie recunoscatoare)

iubeste-o cu dor si las-o atunci cand vrea sa fie lasata in pace…

Continue Reading

Primul.

Lasa-ma sa te consum cu aceiasi pofta ca la inceput, strabatuta de acelasi sentiment de implinire.

Lasa-ma sa-ti consum iubirea, cum nimeni n-a mai facut-o pana acum.

Lasa-ma sa te privesc macar o clipa si sa-ti consum fiecare gest, fiecare miscare cu care iti organizezi viata.

Lasa-ma sa-ti consum in avans incantarea pe care o ai de fiecare data cand te plimbi cu vreo masina noua .

Da-mi voie sa consum fara limite fiecare minut si fiecare gand fara perdea al tau,sa il multiplic si sa il pastrez numai pentru mine. Pentru noi….

Da-mi voie sa-ti consum in doze mari parfumul. Acela pe care il ai dupa fiecare dus, cand pielea ta se lasa prada miscarilor si corpul tau devine unealta de tortura. O „tortura placuta” .

Lasa-ma sa-ti consum privirea dis-de-dimineata pe stomacul gol, pentru ca fiecare dimineata e despre tinut in brate strans, privit fix in ochi si dezmierdat privirea. E despre puterea din ochi,care funtioneaza ca o hrana de care promit sa nu ma satur niciodata.

Lasa-ma sa-ti consum fiecare moment al intoarcerii tale acasa dupa un antrenament greu de alergat. Lasa-ma sa ma hranesc cu energia de dupa antrenament…ca s-o putem amplifica.

Lasa-ma sa-ti consum nelinistea,dandu-ti la schimb liniste…

Lasa-ma sa-ti consum nesiguranta, oferindu-ti gustul sigurantei…

Lasa-ma sa te consum asa cum esti tu.cu bune si cu rele. Cu frumoase si cu urate. Cu echilibre si dezechilibre. Cu noroc si cu nesansa. Cu iubire si ura. Cu siguranta si nesiguranta. Cu pierderi si castiguri.

Esti ca medicamentul ala pe care trebuie sa il iei de trei ori pe zi si care uneori incepe sa dea dependenta.

 

Trage perdelele si lasa-ma sa vin sa iti fac curatenie…

Continue Reading