10 zile de festival – 10 piese de vazut musai in Undercloud

undercloud

E oficiala treaba: anul acesta fac parte activ in festival, doar ca nu propriu-zis pe festival, ci pe Grivita53-primul teatru construit impreuna, pentru ca da, anul acesta Grivita53 participa activ si el in festival, cu stand, cu reprezentant( ghici cine), cu surprize, cu tot ce trebuie. Asadar, va astept. Nu veti avea cum sa ma ratati.

Si pentru ca impart acelasi birou cu cei din festival si pentru ca ii aud in fiecare zi vorbind despre piese de teatru, program, bilete si alte cele, m-am gandit sa va recomand 10 piese de vazut in festival. De mentionat, recomandarea e facuta de #unteatrupezi :) aka proiectul meu de suflet, de care stiti deja si de care veti mai auzi lucruri.

Deci, recomandarile #unteatrupezi sunt urmatoarele:

22 august : O femeie singura- regia Daniel Grigore-Simion, Teatrul de Arta, cu Andreea Bibiri

23 august: 2 femei contemporane, Centrul Independent Coregrafic Linotip, coregrafie Ioana Marchidan, cu Ioana Marchidan si Flavia Giurgiu

24 august: Rovegan, regia Catinca Draganescu, Asociatia Arena si Centrul de Teatru Educational REPLIKA, cu Mihaela Teleoaca, Silvana Negrutiu, Valentina Zaharia

25 august: Dragostea dureaza 3 ani de Frederic Beigbeder, regia Chris Simion, compania D’AYA, cu Cristi Iacob, Mihaela Teleoaca/Tania Popa, Gabriela Iacob, Vitalie Bichir

26 august: Pescaprusul Jonathan Livingston, un concept Acrobatic si Intreprinderea de cultura, cu Doru Mois si Alina Pisculungeanu, consultant coregrafie: Ioana Marchidan

27 august: Facebook de Vlad Logigan, regia Chris Simion, cu Vlad Logigan

28 august: Singularity, regia Mariana Camarasanu, Teatrul de Arta, cu Florina Gleznea, Claudia Prec/Cristina Casian, Mihaela Popa, Bogdan Talasman, Rares Andrici

29 august: Cu ce va servesc? de Pascal Bruckner, regia Chris Simion, cu Maia Morgenstern si Victoria Dicu

30 august: A.A.A, productie Grivita53, regia Chris Simion, cu Ioana Marchidan, Alin State, Vlad Birzanu, Carla Maria Teaha si Irina Margareta Nistor-invitat special.

31 august: Iulius Caesar. Fragmente, regia Romeo Castellucci, Societas Raffaello Sanzio, cu Gianni Plazzi, Dalmazia Masini, Sergio Scarlatella.

Si musai pe 31 sa ramaneti si la Gala Premiilor UNDERCLOUD. Nu v-am spus, dar in festival sunt spectacole invitate, spectacole concurs si spectacole lectura. In concurs sunt inscrise 15 piese de teatru. Cine va castiga, aflam pe 31 august de la ora 19:30 la ARCUB-Gabroveni.

Pe 27 august, adica intr-o duminica, care va stiti atleti, alergaciosi, dornici de miscare sau de fun, la ora 9:00 dimineata se organizeaza  UNDERCLOUD BOOK RUNNING MARATHON, traseu Piata Victoriei-ARCUB Gabroveni. Ocazie cu care te poti pregati pentru competitiile sportive viitoare, daca esti alergator, te poti indragosti de alergat, daca esti la prima ta alergare sau pur si simplu poti sa socializezi in alergare. Ce poate fi mai fain? Ne vedem la start?

Siiiii.. nu ma opresc aici.  Daca mai sus am avut lucruri faine pentru iubitorii de teatru si de miscare, acum a venit randul si petrecaretilor, pentru ca nu ii neglijam si pentru ca work hard, party harder. Atentie, asadar, petrecaretilor, fiecare seara de festival se incheie cu party pe terasa Undercloud.

Acestea fiind zise, eu sunt gata sa incepem! Ma bucur ca in anul acesta am avut prilejul sa fac parte din echipa de organizare a festivalului, ce a ajuns iaca la zece editii, e festival mare de acum si ii doresc pe aceasta cale, inspiratie, curaj, sa treaca cu usurinta unui nor prin toate lucrurile ce il strabat si sa ramana acolo, sus, in varf, deasupra norilor! Iar pe voi, cititori, spectatori sau iubitori de teatru, de arta si de frumos, va invit sa veniti si sa luam parte la un fenomen unic – UNDERCLOD, un festival cu un vibe fain si o atmosfera pe cinste!

Pentru mai multe detalii, bilete si informatii suplimentare: undercloud.ro, pagina de facebook a festivalului, care este foarte activa si de asemenea si pagina de event a festivalului.

Cu drag,

Ioana, fata de la teatru..

Continue Reading