26 august

10450152_10152655978695513_6915312606620938637_n

simteam ca nu mai merge… aflasem asta de mult, dar ma incapatanasem cu inversunare sa mai accept inca putin…asa ca existau zile in care ma imbatam cu apa rece si imi tot ziceam ca se va schimba…
oamenii sunt nascuti rabdatori, pana intr-un punct. pana la o linie de start…
START-ul era linia aceea care separa trecutul de noul inceput. uitandu-ma in spate vedeam trecutul, il acceptam, dar ajunsesem in stadiul in care imi placea sa mi-l imaginez. intr-u totul. asa se intampla si in cazul viitorului. imaginarea avea la baza principii bine ancorate in realitate, calculate si super-calculate, astfel incat fiecare ‘cazatura’ sa nu produca rani.
ajunsesem in punctul in care nu stiam cum sa arunc moneda ca sa pice bine. imi tot faceam planuri, calculam si tot nu mergea.
tot ceea ce cladisem eu cu atata migala, dragoste si dor se dusesera, cazusera de-a dreptul, ca la un joc de popice. a stiut cum sa arunce astfel incat sa darame toate popicele.
se evaporasera toate si tot, ca mirosul celui mai frumos parfum. acceptasem de mult situatia si incercam pe cat posibil sa ma rup.
lumea este capabila din nastere sa se adapteze, sa comunice si ss relationeze civilizat, dar totodata sunt inzestrati si cu simtaminte aparte. sunt inzestrati sa ofere si sa simta in tandem aceleasi lucrui fata de persoanele dragi.
oameni sunt si barbatii si femeile, suflet au amndoi, dar uneori viata e mai dura cu unii si ii caleste dandu-le doruri ( ca alea despica cel mai tare sufletul) sau pierderi definitive, care intaresc temperamentul in aparenta, dar in esenta fac totul pe invers…raman acolo, se cicatrizeaza si ajungi uneori sa simti pietroaie in loc de inima si sa ai vid in loc de creier.
gandeste matur inainte sa actionezi si comunica-ti nemultumirile persoanei dragi de langa tine, la momentul respectiv. orice nemultumire nu suporta amanare, atata vreme cat e facuta intr-o maniera civilizata, demna de un barbat manierat si cerebral sau o femeie cu aceleasi calitati!

ganduri dintr-un 26 august 2014.

arunca un ochi si la...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.