Alerg la Wings For Life

facebook_og

66879 pe glob.

28110 pe glob intre muieri.

665 pe tara, tot intre muieri.

1549 pe tara.

Cam asa am aratat eu in cifre dupa primul meu maraton. Cu motivația pe ON, ca asta asa e mereu; sorry, nu am ce-i face, nu stiu unde e OFF-ul ala si cu durerea tot pe ON, ca asta e, dar e placut. Si la început nu îmi plăcea sa alerg, recunosc :), iar acum sunt de neoprit.

Pentru ca…

Wings for life e despre…zambetul de dupa..

…e despre bucuria pe care o simți, la propriu, ca ii ajuti pe cei care nu pot alerga, in masura puterilor tale, pana te prinde masina de Finish. …e despre durerea afurisita de genunchi sau orice altceva, dar orice durere de efort fizic e mai plăcută atunci cand este compensata de un zâmbet mare cat casa

…e despre emoția aia dinainte de start, exceptând emoția ‘locului de parcare’, care nu m-a ocolit :)

…e despre prietenie, iar la asta ma pricep cel mai bine. Spatele sau grosul, ca sa zic asa, a fost format de o gașca vesela, in care am ras, am trăit aceleași sentimente si ne-am bucurat. Asa e bine sa fie la inceput:)

…e despre emoții! Si aici ma pricep. Wings for life a reprezentat pentru mine un cumul de emoții! Cu vreo 3 zile înainte am avut tensiunea 8, dupa care 12, iar de aici n-a mai îndrăznit sa creasca.

…obiectiv îndeplinit? Si da si nu. Nu e pt km, DA e pt ajutor.

…echipa? Faina :) nu știu daca din echipa Dani Otil a mai fost cineva prin spate, dar cel putin cortul Rexona a fost primitor la întoarcere. Ghidata de principiile, #potmaimult, #vreaumaimult pe care le-am folosit in alegerea echipei in care am alergat, mi-a placut sa share-uiesc emoția. Mai mult decat atat, alergarea intr-o echipa e benefica, antrenanta. Nu am văzut concurenți care sa se descurajeze, ba din contra, ii luau si pe ceilalți dupa ei, daca prindeau un pic de viteza.

…le Mulțumesc unora dintre spectatori pentru feedback. La anul ii aștept la alergat. E foarte usor sa comentezi de pe margine :)

…cam despre asta a fost Wings for Life pentru mine:zambet, fericire, prietenie, iubire, ajutor, durere, putere, dorinta, greu, dar frumos, solicitant :)

Ne vedem maine la linia de START, ora 14:00 cu Aplicatia Wings For Life World Run App descarcata, sa luam start-ul impreuna si sa alergam pentru cei care nu pot. Abia astept sa imi improspatez gandurile si zambetul:)

Link event cu toate detaliile, aici.

 

arunca un ochi si la...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.