am promovat!

” sunt fericita ca am am promovat!”

” sunt fericita ca am intrat la liceul la care mi-am dorit!”

” sunt fericita ca lucrez in multinationala X”

” sunt fericita ca am luat examenul Cambridge”

aud ca se folosesc tot mai des sintagme de acest gen si ma pun un pic pe ganduri. chiar si copchila mea foloseste una si tot incerc s-o fac sa isi dea seama ca fericirea e un pic altfel. sigur ce simte ea acum cu admitetea e tot fericire, doar ca nu e fericirea aia… dar pana la urma, ce e fericirea..?

am promovat, sunt fericita! 

.. sunt fericita asa, pentru unde sunt acum, pentru cat am muncit sa ajung aici, pentru cat am lucrat, pentru cate cazaturi am luat, pentru cate cuvinte mai putin placute mi-au ajuns pe la urechi, pentru oamenii pe care i-am avut alaturi, pentru exemplele pe care le-am avut si tot asa… indrept cu aceasta ocazie un mare MULTUMESC tuturor! va sunt recunoscatoare!

” sunt fericita ca am obtinut un loc de manager in compania la care lucrez”, dar eu vin si spun ca e o mica capcana aici. sigur nu functia aia te face fericit, pentru ca atrage dupa ea un sirag de treburi, poate banii, dar nici aia n-aduc fericirea aia faină. am picat si eu in ea, pana mi-am dat seama ca defapt nu functia ma face fericita sau daca vreti si mai in trecut, nu scoala sau liceul la care am invatat ma faceau fericita, ci oamenii pe care-i aveam alaturi si faptul ca ma simteam eu bine in colectivul respectiv, ca exista o chimie. am schimbat doua licee, nu era formula chimica potrivita. am oscilat in viata intre a fi un peste mare intr-un iaz mic, dupa care am fost un peste mic intr-un iaz mare, dupa care am fost iar un peste mare intr-un iaz mic, dupa care am ajuns la acelasi nivel cu iazul..si tot asa.

va mai spun si eu, asa cum mi s-a spus si mie, sa faceti lucruri care va plac, pentru ca asta va face fericiti! ASA E! un exemplu foarte la indemana sunt eu. acum ceva vreme, dintr-o nebunie de-a mea m-am inscris la cursuri de marketing. la facultate! mi-a placut! mult! iaca ca am si promovat!

sunt inca la inceput in domeniu. acum cresc. acum invat sa zbor. imi place. imi place emotia inceputului. sunt curioasa. explorez. observ. notez. ma perfectionez. asa functionez.

acum...imbin pasiunea pentru teatru cu marketing si mi-a dat Grivita53-primul teatru construit impreuna.

si totusi fericirea asta implica mai multe trairi, situatii, depinde de unele lucruri..of! cam greu examenul asta cu fericirea..dar drumul pana la, e al naibi de fain!

sunt bine. cred.

 

 

arunca un ochi si la...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.