barbatul nu trebuie neaparat sa duca gunoiul!

doamnelor, imi pare rau, dar dupa parerea mea, barbatul nu trebuie neaparat sa duca gunoiul, nici sa spele vasele pe care le-ati murdarit impreuna, nici sa dea cu aspiratorul in casa pe care ati murdarit-o impreuna, nici sa stearga praful care s-a depus pe mobila, nici sa gateasca singur, nici sa se duca singur la piata, nici sa va calce camasa pe care o veti purta maine la sedinta, nici sa puna la spalat rufele voastre, nici sa intinda rufele pe sarma, nici sa scoata cainele afara la ora 6 dimineata, nici sa conduca multi km singur, chiar daca îi sunteti in dreapta…nu…

din punctul meu de vedere, barbatul trebuie sa fie ascultat, admirat, incurajat, iubit, mult iubit, sa-i fiti lipita atunci cand are nevoie mai mare, sa il ingrijiti, sa il luati asa cum vine el la pachet, cu bune si cu rele.

sigur ca si mie mi se pare sexy cand barbatul de langa mine ar da cu mopul, ar tunde gazonul, ar sterge praful, ar gati, s-ar duce si ar face piata, ar face temele cu cel mic, mi-ar calca camasa pentru a doua zi, ar spala vasele si ar ajunge si la sedinta cu parintii, mi-ar placea, cum nu, doar ca dupa parerea mea toate astea se fac in doi. e sexy sa il vezi pe el facand asta, e sexy cand el te vede facand una-alta prin casa, dar e mult mai sexy cand faceti amandoi.

e mult mai sexy sa duceti impreuna sa luati ingredientele pentru ciorba lui preferata pentru a  o gati impreuna, e mult mai sexy ca inainte sa plecati la piata sa bagati o masina la spalat si la intoarcere unul sa intinda rufele, altul sa dea repede cu mopul prin casa, aruncandu-va ocheade, e mult mai sexy ca acela dintre voi care se trezeste primul dimineata, fara ceas, sa prepare ceva pentru micul-de-jun, e mult mai sexy sa fiti voi…

doamnelor, fiti regine! fara noi, intreg regatul ar avea de suferit. daca noi am cadea, toti ar cadea, daca noua ne-ar fi rau, intregului nostru regat i-ar fi rau, asa incat noi suntem cele mai importante!

fiti acolo langa barbatul de langa voi, dati-i o mana de ajutor, iubiti-l, „gadilati-l” in unele situatii, vedeti cum reactioneaza, patrundeti-i usor in minte, vedeti ce si cum se invart lucrurile pe acolo, lasati-l cand e de lasat si surprindeti-l cu o privire cand nu se asteapta. fiti acolo langa el si la bine si la greu si mai lasati-l incolo de gunoi. zambiti-i dimineata in timp ce ii aranjati gulerul la camasa si ii luati scama dupa sacou. lasati-va dominate in unele momente si fiti leoaice in celelalte. radeti cu el, lucrati cu el si lasati-l sa isi faca damblaua. admirati-l si incurajati-l. invatati sa va jucati! jucati-va impreuna! ascultati-l! multumiti-i in fiecare zi! comunicati! sfatuiti-va! luati decizii chibzuite impreuna! echilibrati-va! imprieteniti-va! puneti muraturi impreuna! iubiti-l dimineata cand se trezeste si va saruta usor pe ce gaseste gol. cititi-va! pricepeti-va… daca voi nu va pricepeti, atunci cine?

…nu trebuie neaparat, dar uneori e indicat! :)

arunca un ochi si la...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.