Butoiul cu pulbere

img_20161005_232222

Cum era vorba aia : „prost sa fii, noroc sa ai”. Exact asa mi s-a intamplat mie. Era marti, eram in fata casei de bilete si nu eram prea sigura daca sa imi iau bilet la spectacolul asta, asa ca am lasat persoana din spatele meu sa isi cumpere. Mai erau doar 3 locuri! Atat! Doamna a luat doua. Eu am plecat, putin dezamagita. Am ajuns in sala de teatru, mi-am ocupat locul si nu cred ca am stat mai mult de 5 minute si am coborat la casa de bilete. Ma astepta, el…biletul! L-am luat! A fost cea mai buna alegere a mea…

img_20161005_232222

Am vazut Butoiul cu pulbere la TNB. Regia Felix Alexa. Distributia absolut una senzational. Sala full, culmea, de tineri. Balconul stang si balconul drept al Salii Pinctura a fost invadat de tineri, dar nu numai. Eram distribuiti oarecum in mod uniform din punct de vedere al varstei. Tineri, adolescenti, pensionari, elevi, studenti, toate varstele eram. Nu m-am abtinut si i-am intrebat pe elevi…erau clasa a X-a si veneau din Breaza :) da, tocmai din Breaza!

S-a ras mult si e prima data cand vad ca exista o asa dinamica in sala de teatru. Tinerii au fost extrem de receptivi la glume, folosindu-se un limbaj cotidian, dar care ajuta situatia si o facea mai usor de digerat.

Mi-a placut si sunt sigura ca teatrul mai are speranta…daca stim cand, cum si unde sa punctam.

De vazut musai! Alaturi de toate celelalte spectacole. :)

#hailateatru

 

arunca un ochi si la...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.