ce sa fac sa nu ma mai deochi?

nu cred in deochi, deloc, NU deochi, dar cu toate astea, MA DEOCHI. la modul grav spre foarte grav. asta se traduce prin aproape de 3 ori pe saptamana.

si cum eu nu am leac sa imi descant singura, nu l-am furat inca, cica…..apelez la șefa descantecelor, mama! ea a furat descantecul de la o vecina in varsta,cu ochi albastri, de pe strada noastra.  acum face minuni si de la distanta, jur, dar cu o conditie, sa se fi vazut macar o data in ochi cu persoana respectiva. cu un simplu telefon, daca nu sunt in zona si ma rezolva mama!

insa situatia scapa de sub control si n-o sa pot sa apelez la nesfarsit la ea, ca s-o fi plictisit si ea, sarmana, de cate ori imi descanta…si din ce inteleg, nu e ceva ce trece cu una cu doua. am incercat fel de fel de ochi, de bratari cu rosu, de intors maioul pe dos, chilotii, nimic….ni-mic!

ce sa mai fac?!? nu mai stiu! cred ca as fi dispusa sa fac orice, daca as sti ca nu ma mai deochi… asa oricum nu mai pot sta, trebuie sa fac ceva, pentru ca e foarte neplacuta senzatia. ma ia cu stare de voma, dureri de cap, căscat, ameteli cateodata, discomfort abdominal, toate!

un singur lucru nu am incercat, dar nu-s sigura ca-mi iese….sa nu ma mai gandesc la deochi! citeam ca defapt deochiul e ceva indus de mentalul nostru, o cale de evitare fiind aceea de a nu ne mai gandi la el.  e de incercat,  greu la mine insa,  nu-mi pot explica de ce, dar nu imposibil.

dar pana acolo, ce sa mai fac?!

arunca un ochi si la...

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.