grivita53 a castigat la Marsilia

facebook_1492895222787

detasat, as spune eu, fara sa cunosc celelalte proiecte inscrise, dar cunoscand proiectul G53 :)

Da, Grivita53-primul teatru construit impreuna a castigat la Marsilia premiul „Acknowledgment Prize 2017” in cadrul LafargeHolcim Awards Romania. Este prima data in istoria concursului cand Romania castiga un premiu. Juriul a fost format din 9 dintre cei mai importanti arhitecti ai momentului, 5085 proiecte inscrise din toata lumea, 7 premiate din Europa, printre care se numara si Grivita53, proiect initiat de Chris Simion. Pe langa recunoasterea internationala a proiectului, s-au primit si caramizi in valoare de 20.000$.

E prima data, cel putin din ce stiu eu, cand G53 iese in lume si castiga un premiu. Si nu orice premiu, ci unul de talie mondiala. Eu zic ca nu e mare lucru sa primesti astazi un premiu pentru cultura, pentru teatru, intr-o Romanie cotropita de fel de fel de vorbe si oameni. Premiul acesta exista si va exista atata timp cat G53 exista, adica mereu. Felicitari, Grivita53 si la cat mai multe premii! :)

Si pentru a va convinge singuri ce inseamna G53, ce face el, care e vibe-ul, cat de faină-i echipa si tot asa, va invit pe 17 octombrie la CCA sau pe 27 octombrie la Institutul Cervantes la A.A.A- prima productie a G53. Este o piesa de teatru cu o distribuie care are lipici la spectactori, printre care o amintesc pe THE VOICE- Irina Margareta Nistor, performerul Alin State, zeita dansului-Ioana Marchidan si multi altii. Intrarea este libera, dar pentru a fi siguri rezerva-ti un loc la teatru@grivita53.ro. Mai multe detalii despre evenimente sau despre proiect in general, www.grivita53.ro sau pe pagina de Facebook. Aici vor fi postate toate informatiile de care ai nevoie. Ne vedem acolo! Cu tot cu premiu :)

#hailateatru, hai sa #construimimpreuna.

arunca un ochi si la...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.