program pe decembrie

e-nceput de luna, unul istoric chiar, asa ca in loc de fasole, carnati si luminite, eu vin cu teatru!

incep in forta luna, ducandu-ma sa o vad pe ‘ Fata din curcubeu’ la Godot, abatandu-ma un pic apoi sa ma duc sa il cunosc pe ‘ Anonimul venetian‘ de la Teatrul National. De aici continui cu ‘Poker face’ la Nottara, ‘Amadeus’ la Metropolis, ‘ Ma tot duc’ la Metropolis, ‘LUT’ la Teatrul National, ‘Tectonica sentimentelor’, tot la National, ‘ Regele Lear’ tot la National, ‘ Ce caut eu aici?’ la Godot, ‘Rata salbatica’ la Bulandra, ‘ Omul care a vazut moartea’ la Teatrul National, ‘ Casa cu pisici’ la Mic, ‘ Trei gemeni venetieni’ tot la Mic, ‘ Fetita soldat’ la National, ‘ O intamplare ciudata cu un caine la miezul noptii’, tot la National, ‘Idolul si Ion Anapoda’ la National, ‘ Carousel’  la Bulandra, ‘Distopie’ la TNB, ‘Un pic prea intim’ la Nottara, un Freak show la TNB si ‘Toti fiii mei’, unde altundeva, tot la Teatrul National :)

daca tot am inceput in forta luna, am zis sa o si inchei cum se cuvinte, tot in forta si-n forma si anume cu cei de la Linotip, care pun in scena un spectacol de Arcadie Rusu, ‘ BABEL’ . ‘ Babel este o lume in care cuvintele de risipesc si tacerile instaureaza permanenta’. Eu i-am intalnit si vazut si-n alte proiecte si pot sa va zic ca-s o echipa de oameni foarte, foarte faini, pasionati, pe care merita sa mergeti sa ii vedeti!

pentru cine e din Brasov, Ibrahim si florile din Coran-productie a Teatrului Metropolis din Bucuresti, regia Chris Simion, vine pe 4 decembrie la voi! sa va pregatiti zambetele.

acestea fiind zise, hai la teatruuu! :)

Aaa! sa nu uit: e un eveniment tare dragut, pentru cinefili si nu numai, se numeste ” Filmele LUX. 10 for 10” , se desfasoara la Cinema Elvira Popescu  si tine pana pe 4 decembrie. puteti vedea filme in regia lui Cristian Mungiu, Cristian Nemescu, Maren Ade,  Anca Damian si altii. ce este interesant este ca dupa proiectii sunt discutii libere, moderate de doamna Irina Margareta Nistor. hai (si) la film!

Ce poti vedea la Filmele LUX. 10 for 10?

Sambata, 3 Decembrie
16.00 Fiul lui Saul / Saul Fia, regia: László Nemes
18:30 Crulic – drumul spre dincolo, regia: Anca Damian
20:30 California Dreamin’, regia: Cristian Nemescu

Duminica, 4 Decembrie
16:00 Bibliothèque Pascal, regia: Szabolcs Hajdu
18:30 Medalia de onoare, regia Călin Peter Netzer
20:45 4 luni, 3 săptămâni și 2 zile, regia Cristian Mungiu

 

arunca un ochi si la...

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.