scrisoare sau privit in ochi?

img_20160907_134914

img_20160907_134914

ce-i drept, am primit mai putine scrisori fata de cate priviri am avut schimbate cu oameni in viata asta, iar de trimis cred ca nu am trimis nicio scrisoare cuiva, oficial.

ma gandeam azi, in timp ce dadeam cu mopul in sufragerie, la treaba asta…scrisori vs privit in ochi si imi dadeam seama ca fiecare are farmecul lor.

daca ma intrebi pe mine, eu sunt adepta amandurora, chiar daca nu am primit sau trimis vreodata o scrisoare. excludem scrisorile de la ANAF, banca, Posta si alte institutii de stat si vorbim de scrisorile alea pure, cu povesti inautru, cu emotii, cu asteptare, cu hartie parfumata, cu semnatura, cu timbru, cu mirosul expeditorului, cu fluturi in stomac, cu iubire, cu speranta, cu deznadejde.

cat despre privitul in ochi…nu pot sa ma laud ca am privit multi barbati in ochi, dar consider ca pe aceia pe care i-am privit sunt de calitate. sigur, vorbim si aici de intalnirile intre tine si EL, cand va priviti ochi in ochi si chiar daca nu va vorbiti deloc va intelegeti din priviri. nu mai luam in calcul privitul in ochii casierului de la Mega, a functionarului de la banca, a vanzatorului de ziare sau a doctorului, ca asta deja nu mai e privitul „ala” la care ma refeream mai sus…

ochii sunt oglinda sufletului si nu ai idee cat pot spune despre tine. mai ales dimineata, la micul-de-jun, cand il privesti cum mananca tacticos ceea ce a comandat si iti arunca privirea aia…da, fix aia, care te dezbraca toata, ramanand goala in fata lui, devorandu-te toata, in timp ce tu ii consumi privirea ca pe o sursa inepuizabila de energie.

asa vad eu ochii…o sursa inepuizabila de energie, un loc in care te poti cuibari, o portita spre suflet, un loc, in care daca nu esti atent te poti pierde usor.

 

cand ai privit ultima data pe cineva fix in ochi? 

dar scrisoare? care a fost ultima pe care ai primit-o sau ai trimis-o? 

scrie-mi! ador sa primesc si sa citesc scrisori, fie ele si electronice :)

arunca un ochi si la...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.