sirul de lumina sfanta

24208a81919162d32ad766a034052ee0

eram la Farcasa. noaptea de Inviere. anul 2000 si un pic.

noi doua in camera din fata, cum intrai in apartamentul de la pensiunea aceea minunata, mama cu tata in camera de langa noi. pe hol era o canapea confortabila in care stateam mai mult noi, eu mai mult, asteptandu-te pe tine. 

era deci noaptea de Inviere. poposisem la pensiune. eram obositi dupa atatea ore de mers pe drum si am decis ca nu putem merge la slujba de Inviere. pur si simplu nu aveam cum.

m-am trezit fara sa vreau pe la 3-4 dimineata. am dat perdeaua camerei si am zarit Lumina. erau oameni cu Lumina in maini. m-ai simtit si te-ai trezit si tu. ne uitam amandoua pe fereastra la oamenii ce se intorceau acasa cu Lumina in maini. pe drum intuneric. se vedea doar Lumina purtata de ei, pana de undeva se Sus. coborau formand parca un sir de Lumina Sfanta. 

liniste. am deschis usa balconului. era frig, dar mie mi-era cald. eram cu voi in Noaptea de Inviere. eram cu tine. am zabovit asa pret de cateva minute. am inchis usa si ne-am bagat in pat. m-ai luat in brate si am adormit. una in bratele celeilalte.

cea mai frumoasa amintire a mea din Noaptea de Inviere.

te iubesc mult, surioara mea!

** corespondenta pe baza de suflet si amintiri dintre doua surori. eu si ea. noi. mereu alaturi.

arunca un ochi si la...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.